Boliger til leje

I Kildebjerg Ry kan du også bo til leje. I det arkitektonisk spændende lejlighedsbyggeri,  Essex Park, udlejes lejligheder med egen altan i den vestlige del af Kildebjerg Ry. De 28 lejligheder i byggeriet er placeret lige ud til skovbrynet med direkte adgang til naturen. De attraktive lejligheder, der er perfekte til både børnefamilien, det unge kærestepar og det ældre ægtepar, har 2-4 værelser og størrelser på 73-113 m2. TG Brentwood står for udlejningen af lejlighederne.

Østjysk Bolig har ligeledes 53 boliger på Kildebjerg Allè. De blev færdige i slutningen af 2012, har 3-5 værelser og størrelser på 88 til 115 m2. Du kan læse mere hos Østjysk Bolig, som administrerer boligerne.

På Kildebjerg Bakkevej er der 10 lejeboliger, som ejes og administreres af dels Sienko Ejendomme og Tikasola ApS. Også på Kildebjerg Søvej er der lejeboliger, som ejes og administreres af Kildebjerg Søvej ApS.

I løbet af 2019 påbegynder PensionDanmark opførelsen af 30 livsstilsboliger 50+ på deres grund lige nord for Sansezonen (se billede længere nede). De næste år opfører PensionDanmark i alt 90 boliger på grunden.
I 2018 og starten af 19 har PensionDanmark gennemført en spændende borgerinddragelses, hvor de fik input og viden fra mange interesserede borgere og mulige kommende beboere. Du kan læse mere om projektet og borgerinddragelsesprocessen på projektets hjemmeside: rylivsstilsboliger.dk, hvor du også kan skrive dig op på interesselisten.

Pension Danmark