Kildebjerg Ry Erhvervshus

Kildebjerg Ry Erhvervshus er et velfungerende kontorhus, hvor mindre virksomheder lejer sig ind. Hver dag mødes mange mennesker her, og huset bruges også til aktiviteter, der knytter erhvervslivet til byen og omegn. Ideer udveksles – nye samarbejder opstår på kryds og tværs af de omkring 30 virksomheder, der som de første har fundet fodfæste i Kildebjerg Ry.

Fællesskab

Kontorhuset har fælles kantine, og der er etableret spiseordning. Huset byder på virkelig gode faciliteter – fx. hurtigt internet, printerfaciliteter, flere dejlige mødelokaler, reception. Desuden bidrager virksomhederne til et livligt socialt miljø, og professionelt er der opstået mange nye netværk og samarbejder.

Arkitekturen og den innovative ånd

Bygningen er præget af åbenhed og fleksibilitet, og er indrettet med plads og muligheder for forskellige typer virksomheder. Huset er foranderligt, så virksomheder, der vokser eller indskrænker, kan udvide lokalerne eller bytte til lokaler, der passer i størrelsen til aktuelle behov.

De fysiske faciliteter understøtter dermed hele idéen om at skabe vækst gennem samarbejde.

Leo Henriksen er direktør for huset og forestår den daglige drift: “Tankegangen bag Kildebjerg Ry Erhvervshus er at skabe et innovativt miljø, der danner rammerne for at virksomhederne kan opnå vækst. Husets indretning tilskynder til samarbejde, så virksomhederne udnytter hinandens kompetencer, hvilket giver mulighed for at løse nye og mere omfangsrige opgaver.” fortæller Leo Henriksen.

Virksomhederne

Husets virksomheder spænder bredt og arbejder med vidt forskellige områder inden for kommunikation, reklame, it, HR, undervisning, kursusvirksomhed, web-salg, ingeniørvirksomhed, it-iværksættere, transport, import og eksportvirksomheder og meget mere.

Fakta om Kildebjerg Erhvervshus:
•Plads til 20 – 40 mindre virksomheder
•Kontorhuset er på 2000 kvm.
•Fælles mødelokaler
•Fælles kantine
•Jørgen B. Johansen fra JBJ arkitekter har tegnet huset
•Epco Development har opført huset

Du kan læse mere om Kildebjerg Ry Erhvervshus her.