Sundhedshuset

Sundhedshuset er åbnet

Mandag den 22. juni 2015 slog Sundhedshuset dørene op for de første besøgende.

Ry Fysioterapi er flyttet ind i de nye, flotte lokaler og byder på gratis træning i hele juni og juli. Du kan melde dig til på hjemmesiden.

Der er også flyttet en række samarbejdspartnere ind i Sundhedshuset: Læge, Sidse Kjærholm samt Diætist og Psykolog, Inge Vinding

Ry Fysioterapi tog i december første spadestik til nye, topmoderne lokaler i Kildebjerg Ry.

”Vi har længe ønsket os nye, bedre lokaler med plads til både behandlingsrum og træningssale” udtaler Michael Hald
Derfor bygger Ry Fysioterapi nu nyt domicil i Kildebjerg Ry. Ry Fysioterapi har længe ønsket sig et samarbejde med andre sundhedsudbydere og bygger derfor ikke kun til sig selv. Målet er et sundhedshus, som har plads til flere forskellige behandlere. Desuden har Ry Fysioterapi et stort ønske om at hjælpe patienterne med forebyggende aktiviteter, så de kan forblive sunde og ved godt helbred. Det vil træningssalene bl.a. bære præg af. Her vil der være mulighed for at deltage på forskellige hold, både med fysioterapeuterne og eksterne instruktører, og der vil være mulighed for cirkeltræning i nye maskiner. Derudover kommer fysisk træning til golfspillere på programmet. I fremtiden satser man på forebyggelse frem for behandling ved hjælp af forskellige træningsformer, og den grundidé skal implementeres i sundhedshuset.

”Netop her i Kildebjerg Ry er rammerne optimale for et kommende sundhedshus. De fysiske rammer med Pulsparken, golfbanen og naturen lige udenfor døren, og på længere sigt et større både bolig- og erhvervsområde, gør området oplagt for sundhedshuset.” Siger Michael Hald, den ene af de to ejer af Ry Fysioterapi.

Drømmen er et sundhedshus, der ud over Ry Fysioterapi også huser andre sundhedsudbydere. I planerne er der ud over Ry Fysioterapis lokaler også indtegnet ca. 240 m2, som kan udlejes til fodterapeuter, psykologer, diætister, zoneterapeuter, tandlæger m.m., som er interesseret i et fælleskab, der har patienten i centrum.
”Det er vigtigt for os, at vores patienter kan få effekten af at samle mange forskellige faggrupper. Det skaber en positiv synergi at samle mange faggrupper et sted, både for behandlerne og patienterne. De enkelte behandlere kan hjælpe hinanden og udnytte hinandens fagligheder og styrker, så patienterne bliver bedre hjulpet i sidste ende”, siger Michael Hald.

Første spadestik til sundhedshuset blev taget i november 2014 og det forventes indflytningsklar i august 2015. Rammerne er lyse, luftige og med plads til både krop og sjæl. For ”Rum skaber mennesker”, siger Steffen Nielsen, den anden ejer af Ry Fysioterapi, som glæder sig til både at byde kunderne velkomne og til selv at bruge de lyse, topmoderne lokaler.

Forventningerne er at det bliver et levende hus, hvor man har lyst til at komme, både for kvaliteten og for den positive stemning.

Herunder kan du se flere billeder fra rejsegildet den 12. marts 2015:

Rejsegilde i Sundhedshuset marts 2015, Steffen og Michael
Rejsegilde i Sundhedshuset marts 2015
Rejsegilde i Sundhedshuset marts 2015
Rejsegilde i Sundhedshuset marts 2015
Rejsegilde i Sundhedshuset marts 2015
Rejsegilde i Sundhedshuset marts 2015
Rejsegilde i Sundhedshuset marts 2015